SZÁLLÍTÓCSIGA

A szállítócsigák jelentik az ipar és a termelés motorját. A szárazanyag -és folyadékszállítás elképzelhetetlen lenne az ipari felhordócsiga rendszerek nélkül. A felhasználási terület rendkívül széles a mezőgazdaságtól az élelmiszeriparon át az építőiparig.

A jó minőségű szállítócsiga gyártása a megfelelő alapanyag kiválasztásával kezdődik, mivel a felhordócsiga rendszerek általában nagy terhelésnek vannak kitéve. Az alapanyag kiválasztása után kezdődik az a precíziós munkafolyamat, amelynek keretében a fémszalagból nagy teherbírású csigalevél születik.

A számítógépes technológiával támogatott gyártás lehetővé teszi számunkra, hogy nagy pontossággal állítsunk elő nyugat-európai színvonalú termékeket. Jelenleg a megrendeléseink nagy részét a mezőgazdasági gépek alkatrészei teszik ki (kombájncsigák, terményfelhordó csigák) de számos ügyfelet ad az építőipar is.

A szállítócsigák és csigalevelek gyártásához mérettől, alapanyagtól és felhasználási területtől függően több technológiát alkalmazunk:

SZEGMENTÁLT SZÁLLÍTÓCSIGÁK
nagy terhelésnek kitett, nagy anyagvastagságú csigák
HÚZOTT SZÁLLÍTÓCSIGÁK
jellemzően mezőgazdasági gépalkatrészek (pl.: kombájncsigák)
TEKERT SZÁLLÍTÓCSIGÁK
kis átmérőjű csigák (pl: kazánok önadagoló-rendszereihez)

Igény esetén, cégünk a legyártott csigalevelek készreszerelését (csőrehúzás, egyensúlyozás, felületkezelés, vályúra szerelés) is vállalja.

A beérkező árajánlatkéréseket három (3) munkanapon belül feldolgozzuk és részletes, írásos árajánlatot bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére. A megrendelt szállítócsigákat rövid határidővel az ügyfelek igényinek megfelelően gyártjuk le.

Képek

Képek

Referenciák

Referenciák

Szolgáltatások

Szolgáltatások